Raspberry here

Tjena alla bloggläsare!!

Sitter hemma och pluggar. Så jävla tråkigt!! Har i alla fall kommit fram till att Historia måste vara det mest onödiga ämne som man kan läsa. Jag menar vem bryr sig ärligt om vad en gammal gubbe gjorde för något. Ooo!! Han kom på att du lättare vinner krig genom att spränga dem med krut. Va i helvete! Svårt att lista ut elr?

Jag skulle typ vara största genit om jag levde förr. Jag menar typ, bestäm inte plats för att träffas och kriga om du vill ta över att land. Gå dit och döda dem medans de sover!! Svårt? Nej!! Jävla smart folk var förr. NOT!!
Men ärligt vem bryr sig? Inte jag i alla fall!!!

funderar på ta sovmorron imorgon. Orkar ärligt inte matte! So unnecessary säger jag bara.

I alla fall är ju ingen skola torsdag eller fredag! Då blir det Party säger jag bara!

Ses i dimman people! //Raspberry

Blueberry

hejsan alla bloggläsare!!

jag har tänkt lite på det här med dödsstraff jag med... jag håller med blackcurrant delvis. Jag menar mördare och sådana människor borde dö! har du gjort ett sådant hemskt brott borde du bli straffad lika hårt, så att du lär dig något menar jag. Om de bara får sitta i fängelset tar de nog ingen lärdom utav det. ja, det är svårt det där...

hoppas ni har en bra helg alla kära läsare, det tänker jag ha iaf :D /Blueberry the fish ´<333333

Blackcurrant

vi borde införa dödsstraff i Sverige! ju färre desto bättre! Fan vad jag hatar ALLA!!!!


Jävla sär 29 jan!!! Ta slut!!

 

 

 


Blackcurrant

Längtar till 2012! Fan, om det inte är sant...


ps. hatar 23 jan!!!

Raspberry here

Tjena alla läsare Raspberry här!
Som ni alla vet är det ju studentfest imorgon och klart man ska dit!!!! Det blir de nya heelsen och en ny svart klänning som bara är lite för kort. Vill ju retas med killarna. You can look but you know you can't have me!!!
I alla fall tänkte supa ner Anna underbordet imorgon. Hoppas hon deckar, den jävla bitchen!! Har packat spritpennan, just in case lixom.
Ska dra på gymmet nu i alla fall, man måste ju hålla sig fitt. Vill ju inte bli en tjockis (Sara ta åt dig!!!)

ja ja. xoxo Raspberry <3

Blueberry

hejsam alla bloggläsare ;)

Det är så att mina vänner har gett mig ett smeknamn :D Jag har aldrig haft ett smeknamn förut, så jag tycker det är jätteroligt!! Jag kallas fisken Doris haha. liksom va? vart har de fått det ifrån? haha ;) Fisken Doris? haha. ja, ja inte gör det mig nått iaf. Jag tycker det är lite cool jag. Fisken Doris, Doris the fish, Doris la pescada haha XD fett coolt juh!

Det var allt för denna gång gott folk, puss på er!!// Doris "blueberry" the fishish


Blackcurrant

Jaha...
Vaknade upp i morse och såg att det snöade, igen... Faaan vad jag hatar snö!
Snön är kall, Skit kall!! Den smälter innanför kläderna... den smälter i stora pölar på golvet när man går in. så att man sen kan halka i det. Jävla snö helvete!
Snön påminner mig om julen och jag hatar julen, likamed jag hatar snön ännu mer!!! Snön bländar en när man kommer ut på morgonen. snön hamnar innanför skorna. Snön gör andra glad...jag gillar inte andra!!!
Med andra ord DET FINNS INGET BRA MED SNÖ! Så försvinn nån jävla gång!!!


Jävla 20 januari!!!

strawberry

Hej alla glada :D
Här får ni en lite pepp låt av mig som jag brukar lyssna på varje morgon :)

Tycker ni inte att den är HUR BRA SOM HELST?? Jag menar vilken annan låt gör en sååå himla glad? :D Ja iaf så ska jag skratta lite extra idag tror jag, jag menar hallå?! varför inte skratta när man mår så bra!
OCH VET NI? :D idag så ska jag äta mat, PÅ STAN :D och inför det känner jag mig så glad, det är ju hur mysigt som helst att sitta där mitt i stan på mysiga stolar och kolla ut på alla fina människor som går förbi :).
Nu ska jag skratta lite med mina fina vänner HEJ DÅ :D:D:D:D

Raspberry

Hej alla bloggläsare!
Vet att jag inte skrivit på ett tag, men min dator har varit såååååå fuckad. Men vem bryr sig? Inte jag i alla fall!
Som ni alla vet har ju skolan börjat igen, sån jävla pain, orka skolan lixom.

"Sovöver" idag. Egentligen var det håret som bara var helt out of control, man kan ju inte gå till skolan och se ut som Kristina Lugn i håret direkt!!

Väl i skolan så var det lunch, det var äckel fisk med äckel potatis, nej tack! Blev en kopp latte i fiket ist. Fick då veta att Karin och Per har blivit tillsammans!! Asså, Bläääääääääää!!!!!!!! jag menar vem vill ha hans tunga ner körd i halsen? Inte jag i alla fall! Varför ha pojkvän i huvudtaget? När man kan ta alla andras!! ska lätt vara mitt nya motto.

Jaja, det var allt för mig xoxo Raspberry

Blackcurrant

Lite mer saker som jag hatar:

tvillingar
matlagningprogram
nr 4
Harry potter
Din bror
Sylt
bin
mr Bean
Lammstek
Snea spikar
Mornar
Gotlänningar (Va?)
Hermione Granger
Kvällar
Dagstidningar
Ditt kusinbarn
Servetter
Lunch
Engelskalärare
Förmiddagar
Trillingar
Din katt
AIK

Och
11 januari


Blueberry

 

hejsan alla bloggläsare :D


Jag har tänkt lite. Jag tror jag har kommit på vad den där tjejen menade när hon sa att jag var en brunhårigblondin. Hon menade nog att jag var född med blont hår, men att jag nu har färgat det brunt. Så måste det vara! Men låt er inte luras! Det här är min naturliga hårfärg!!! Jag vet inte vart ifrån hon fick att jag föddes som blond. Brunette for the win! säger jag bara ;) Kanske är det därför att jag har så roligt hela tiden? Jag menar alla har väl hört att blondiner har roligare än brunetter (inte sant! Även om man kan tro det. Det berättade strawberry för mig). Det lä ska vara så hon har tänkt :)

Det var allt för den här gången ;) massa kramar// Blueberry <333


strawberry

Jag är så glad just nu och vet ni varför? Jo för att jag ska SOVA :D:D:D:D:D det är ju typ det bästa som finns så då kan man ju inget annat än att le när man lägger huvudet på kudden och somnar :) eller vad säger ni?
Jag är också glad för idag så pratade jag med en gubbe som var så här halv sliskig ( jag tror han var lodis) och jag gav honom en kram och då kände jag att JA NU ÄR MITT LIV FULLBORDAT. Jag har kramat en lodis. Ååå vad glad jag blir, nu har jag ju strykit över den på min att göra lista :) det är ju helt perfekt!!
Men god natt mina små påfåglar så ses vi i drömmarna :D tjiiing




strawberry

Idag mina små solrosor är jag jätteglad :) vet ni varför? FÖR LIVET ÄR UNDERBART!!!
Fåglarna sjunger, hundarna skäller, bilarna brummar, ekorrarna hoppar från gren till gren med den långa ludna svansen hack i häl. Ååå vad jag är glaaad idag!!
Jag såg en fågel idag och jag blev så glad att jag tog fleeera glädjeskutt medans jag gick mot ica, åå ica är ett så fint ord! har ni inte tänkt på det? säg ica flera gånger och ni kommer le :)
icaicaicaicaica hahahaha GLÄDJE :)

Nej nu mina små sandkorn ska jag dansa lite till glädjande musik på mitt underbara rum :)


Blackcurrant

Suck...

 

 

 

 

 

 

 

Fan vad jag hatar 5 januari!!!


Blueberry

hej alla läsare :D

Tänkte bara berätta att jag har hört den puckaste kommentaren ever idag! Det var en tjej som kom fram till mig idag och sa: "Du är verkligen en brunhårig blondin!" hahahha inte kan man vara brun hårig och blondin XD jag dör av skratt!! Jag menar det är ju inte så att jag har lite ljusbrunt hår heller, så hon kan ju inte ha menat något sådant helle.

Om ni också har hört någon dum kommentar skriv den gärna. Det är alltid roligt att få skratta åt dumma människor liksom ;)

ha de så länge käre bloggläsare //Bluebarry <<<<33

Blueberry

Hej alla bloggläsare

Jag kom precis hem nu :O kvällen började bra igår. Jag och raspberry skulle ut på fest, så hon kom hem till mig innan och så gjorde vi oss ordning här innan vi gick. fetsten var jätterolig. Raspberry drack ganska mycket hahah. hon kunde typ inte stå :D efter ett tag tappade jag bort henne :O men det brukar bli så, men vi brukar hitta varandra igen ;) Men hon kom inte tillbaka. Några killar sa att de kunde ta hand om mig istället, så jag hängde på dom :) de var jättetrevliga faktiskt. De sa att vi kunde gå på efterfest hemma hos en utav dom. Jag gick före ut till bussen. De gick nog på fel buss elr nått, så jag tappade bort dom också. Synd!! :( det hade säkert varit jätte roligt hemma hos den killen :O
     på Bussen träffade jag ett annat gäng som var på väg in till stan på en annan fest, så jag hängde på dom istället :) När vi kom fram till den festen var den tydligen slut :O typiskt min tur :( jag blev kissnödig, så jag gick in i en park och kissade bakom en buske, men när jag kom fram igen var de andra borta igen... Jag bestämde mig för att det började bli lite sent så jag började gå hem. Jag var tydligen inte där jag trodde att jag var. Det var nog inte inne istan iaf, för jag kände inte igen mig någonstans. Blev en ganska lång promenad och jag har fått fetaste skavsåren, men nu är jag hemma iaf ;)

Nu ska jag ta och sova. Sovgott alla bloggläsare :) // kramar Bluebarry <3 <<<<3

Döööö

Här är en lista över saker jag hatar!

Fjortisar
Fulla brudar
Fulla killar också förresten
Snö (varför bor jag i jävla Norrland?)
Rosa
Klackskor
Platta skor
DIG
Din mamma
Britney Spears
Folk som sjunger
Avatar
Folk
Folk som klagar
Snus
Kyla (varför bor jag i jävla Norrland?)
Skåningar (Lär er säga R för fan!!!)
Paljettklänningar
Klänningar utan paljetter
Din pappa
Solsken
Regn
Skolan
Saker som rostar
Mjölkprodukter
Dansband
Finnar
Din morfar
Snor
Fiskbullar

och
4 januari




Raspberry here

Hej alla snyggingar där ute i mörkret.

Kom nyss hem från en helt amazing fest där jag drack kanske liiiiite för mycket. Men det gör ju inget ändå eftersom jag ändå inte blir bakis. Helt underbart att vara jag!!!

På festen då, så kom jag i mina högaste heels och såklart man ramlar det första man gör. Jättepiiiinsamt eller vadå? Jag var ju lixom center of attention hela kvällen ändå. :D Asså killarna där loved me och tjejerna hated me. Precis som det ska vara. Blev lite strul med Anton men insåg sen att han var för ful för mig så han fick dissen. Talk to the hand lixom. Fick sedan skjutts hem utav världens snygging. Kanske lite old för mig men vem bryr sig. Inte jag iallafall. Jag menar dom är ju mer erfaren. ;)

Nu blir det fejjan ett tag och sedan min skönhetssömn (som att jag skulle behöva det egentligen?)

xo/ Raspberry





RSS 2.0