Stenstaden

Hej!

sitter här hemma framför datorn och skriver min uppsatts till historian. Jag fick i uppgift att skriva om Sundsvalls (stenstaden) historia. Min lärare tyckte att jag skulle skriva om varför sundsvall kallas stenstaden, så det är det jag gör. Jag kan säga att jag inte hade någon som helst aning varför, men en kille i min klass hjälpte mig.

...för mycket längesedan så var platsen, sundsvall idag ligger på, en del av havet. Sundsvalls första invånare lade ut miljontals av stockar mellan bergen som omger staden. På stockarna lade de sedan stenar och ovan på dessa stenar byggde de upp staden sundsvall. Så vart du än gräver i Sundsvall så kommer du ner till sten...

Vem hade kunnat ana detta? Inte jag iaf. Fast om man tänker efter så är det ju ganska logist, elr hur! Hur skulle det annars kunna vara? Ja, säg det...

Varsågod för historielektionen // Blueberry <3333


FEST!

Fan vilket drag det var i går! Bara sååå kul lixom. Blev fett sent också. Funderade på om det ens var värt att lägga sig. Tänkte sen på skönhetssömnen, ni vet. Men ni har ju sett mig, klarar mig lätt utan!! Fick höra det igår typ hela tiden. Nästan så att det blev lite tjatit! Alla behöver ju inte säga det hela tiden!!! Jag vet att jag är hetast!

I alla fall träffade en typ as cool kille måste jag säga, och det kan man inte säga ofta. Så det blev lite action då, så klart! Men sen dissade jag honom, får ju inte verka slampig lixom. men vet att han kommer ringa snart. Det gör ju alla menar jag.

Outfitten var igår i alla fall en svart skit snygg tubklänning från tiffanys (har ju connections) och ett par heels med nitar på. Håret var lockat och perfekt som vanligt. Hade ett par tunna svarta strumpbyxor till och last but not least pärl- och nit-armband. Ja, jag vet alla vill vara mig!!


Hahahahahahahaha

HEJ! :D

hahaha!!!


Skidskytte

Hejsan alla kära bloggläsare!

Jag måste berätta något cool! Jag har nog klurat ut hur skidskytte fungerar. Jag förstår hur ni tänker nu "Va? är det möjligt?" och ja, det är det.
Jag har nu under OS tittat på alla skidskytte tävlingar och nu lyckats lista ut hemligheten. Man startar inte på samma sätt varje gång (det kom jag på för det var faktiskt typ olika flera gånger). Man står ibland och skjuter med sitt gevär och ibland ligger man ner. Det får man välja själv. Och lite konstigt att de står upp, för det är lite svårare, men det kanske ska vara lite av en utmaning? Sen när du skjutit klart åker du i mål (och jublar om du kommer etta, tvåa eller trea). Men det jag inte riktigt klurat ut är att det ibland inte är de som kommer först i mål som jublar, utan typ de som kommer tia eller så. Det är lite kontigt, men de lottar kanke?

Visst är jag duktig? Är faktiskt lite stolt över mig själv! Nu hade jag tänkt lista ut hur curling går till, men det verkar jättekompliserat så vi får se om jag lyckats.

Ni får ha det jättebra i kylan alla snälla där ute! <3<3<3 //Blueberry "La pescada"

Sommar och Paris!

Raspberry here!!

Sitter och kikar på resor till PARIS! Är bara såååååååååååå pepp!! Tänk dig själv. Jag, kort korta skorts, linne och ett par skit snygga sunglasses.
Jag har bestämt mig för what happens in Paris, stays in Paris, så nu jävlar!! Det sägs ju att fransmän vet vad de håller på med, om du fattar vad jag menar? ;) av någon anledning heter det ju Frenchkisses...

Vi får väl se vilken lucky bastard som får följa med mig till gatorna av Paris. Det är bara att börja smöra ladies!

xoxo // raspberry
 


Ikväll...

Ikväll kommer Strawberry hem till mig för att kolla på OS. Vi får väll se hur det blir med den saken.......
Tydligen ska vi ta kort också. Suck! hon vet ju att jag hatar folk som tar kort. Får se om jag "råkar" förstöra hennes kamera när hon kommer hit. Hoppas!!!

Glaaaaaadast!!

Hejsan!!:D:D:D:D:D:D
Idag är jag sååååååå glad!! Jag är så glad att jag sitter här och sjunger för mig själv. Nanana nanana nana nanana na na nana nananananana!! Är inte livet bara UNDERBART!!!!

 


Blackcurrant

Förlänging på min hatar lista!!

OS!!!
Vinter OS
OS 2010
Alla som tävlar i OS
Alla som tittar på OS
Alla som pratar om OS
Alla som gör facebook inlägg om OS
Alla kanaler som visar OS
Alla som planerar sin dag efter OS
Vancouver (för att de anordnar OS)
Sverige (för att vi är så säms i OS)
Norge (för att de är bättre än oss i OS)
Snö (för att det finns ÖVERALLT på OS)
Alla idioter som åkt till Vancouver för att titta på OS
Alla som tänker på OS
Alla som gillar OS
Alla som sagt "Nä jag kan inte, det är ju OS"
Alla OS mössor
Alla som använder OS mössor
Alla som åker skidor (för det påminner mig om OS)
Alla tidningar som skriver om OS
Alla som smsar m OS
Alla som "tar en öl" framför OS på tv:n
Alla som älskar OS
Alla som är måttligt intresserad av OS
Alla som kliver upp mitt i natten bara för att titta på OS
Alla som tar på sig en Sverige-tröja när de kollar på OS
USA (för att de alltid vinner alla jävla medalj ligor i OS)
Alla som blev arg på kanal 400 reklamen om OS fri Tv
Alla som ska titta på OS ikväll
Alla som bryr sig om OS
Alla som vet att OS står för De Olympiska Spelen
Mig själv för att jag visste det
Alla som bara måste titta på sporten för att lyckas se reprisen från OS tidigare idag
Alla som blir upprörd av det här inlägget
Alla som säger att "OS äger"
Alla som säger "Va? Såg du inte det?" När man missat något från OS
Alla som Äter framför TV:n för att inte missa OS
Alla sojm har koll på TV tiderna när det är dags för OS


Men framför allt fan vad jag hatar 20 februari!!!


Blueberry

hej alla kära blogg läsare!!

haha det är så kul när man märker att man är typ smartast i rummet! :D Typ när man står och pratar så där vanligt bara och det visar sig att ingen förstår för att man använder för "svåra" ord.  Liksom så fort man slutar använda sig av förkortningar som typ irre så är det ingen som förstår haha.
igår jag ba: "det är så iggroterande med blåsta tjejer."
och alla andra ba: "eeh, va?"
och jag ba: "är ni så behind the weel (btw) att ni inte fattar det?"
och dom ba titta på mig som att de inte fatta nått hahaha ap kul juh!! XD

ha det så bra alla smartingar där ute. jag vet, det är inte alltid så lätt att vara oss ;) // Love blueberry <<33

Raspberry

hej igen!

Vet att det var längesedan jag skrev, men jag har haft såå mycket att göra på sista tiden lixom! iaf, så är det ju äntligen fredag igen och vad händer då om inte fest! (ingen filmkväll iaf. Ursäkta mig S och C, men det lät bara så nördigt!) Anyway, börjar kvällen hos Krille!! Jag menar, hur snygg får man vara lixom? Han ser ut som en bad Edvard Cullen typ, fast blond då. Elr en ung Johnny Depp... delicious! Jag vet att han vill ha mig iaf. I lördags var han bara såå på lixom. Få se hur jag känner ikväll. Kanske man ska bjuda till lite? mmm... kanske.

kvällen outfitt är ny, så klart, några ur läckra lacktights och ett vitt transparant linne. Köpte även ett par nya heels, läder med nitar!! Lä inte bara vara Krille som är på ikväll om vi säger så...

håll i killen din ikväll annars kanske du är ensam på alla hjärtansdag i år igen // xoxo Raspberry


Strawberry

Hejsan alla glada!!

Idag har varit en helt otrolig dag! Allt har varit så himla kul!! Hhahah! :D
I morse klev jag upp riktigt tidigt för att gå till skolan! Jag älskar skolan! Vi hade naturkunskap med Klara. Klara är en sådan bra lärare! jag älskar Klara! sedan till lunch så var det pannkaka. Vem älskar inte pannkaka?! Hahah! :D Efter skolan så har jag bara varit hemma och städat. Jag älskar när det är städat! så nu luktar huset av blommor! åh, jag älskar blommor! Nu ska jag hem till blackcurrant och se på film. Jag älskar blackcurrant, hon är så snäll!! :D Få se om vi kan bestämma oss för en film. jag känner för en roman, men blackcurrant brukar inte vilja se det. Fast jag ÄLSKAR romanser!! :D

hahah XD ni får ha en suverän kväll nu alla glada!! :D // Strawberry

RSS 2.0